Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Monteur Data Netwerken

Affiniteit met CCTV systemen

Fulltime, 38 uur

Als Monteur Data Netwerken voer je zelfstandig bekabelingswerkzaamheden uit aan data netwerken. Je houdt je bezig met het aanleggen van voorzieningen zoals buisleidingen, glasvezel en kabelgoten alsmede het plaatsen, inrichten en afmonteren van patchkasten. Je draagt hierbij zorg voor een correcte montage en een juiste netwerkcodering en voert systeemtesten uit voordat je jouw werk gereed meldt. Ook het opsporen en oplossen van storingen in bekabelingssystemen behoren tot de werkzaamheden. Het plaatsen en aansluiten van access points en camera’s en het assisteren bij CCTV systemen behoort tevens tot jouw werkzaamheden. In steeds afwisselende werkomgevingen kun je zowel in een team als zelfstandig werken. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk in de noordelijke provincies worden uitgevoerd.

Wat vragen wij?

  • MBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door een vakgerichte opleiding (bijv. elektrotechniek), aangevuld met actuele kennis van data bekabelingssystemen
  • Affiniteit met glasvezel fusielassen is een sterke pré
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Naast inzet is enthousiasme en een positieve werkhouding net zo belangrijk
  • Je hebt de ambitie om je kennis verder uit te breiden en je verder te ontwikkelen
  • Van nature werk je netjes en ben je servicegericht in het contact met de klant
  • In bezit van Rijbewijs B en VCA-B

Wat bieden wij?

Werken in een informele organisatie, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat. Bovendien krijg je te maken met uitdagende projecten waarin je je vakkennis voldoende kunt toepassen en verder ontwikkelen! Cofinet biedt een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer direct

Stuur je motivatie en CV naar info@cofinet.nl. Voor een toelichting op de functie-inhoud kun je contact opnemen met Reindert Oosterbaan, 0515-740803.